Trapp Réka Pszichológus, Tanácsadó szakpszichológus, ACC business coach, képzésben lévő család-és párterapeuta

Képzettségek:

2023 - Eötvös Loránd Tudományegyetem - Tanácsadó szakpszichológus képzés, krízis specializáció

Folyamatban lévő képzés - Magyar Családterápiás Egyesület - Képzésben lévő család-és párterapeuta (2. szupervíziós fázis) 

2022 - Rajzelemzési intézet - Okleveles rajzelemző

2019 - Legacy Kft - ACC coach

2020 - MPT LMBTQ szekció - Az LMBTQ+ pszichológia mai elméletei és klinikai vonatkozásai képzés

2017 - Eötvös Loránd Tudományegyetem - Okleveles pszichológus - Tanácsadás és iskolapszichológia

Elérhetőségek:

email: trappreka@gmail.com

telefon: 36302863202

Az ELTE-n végeztem pszichológusként. Már a BA alatt elkezdtem HR területén (toborzás-kiválasztás) dolgozni, ami a mai napig elkísér - jelenleg is részmunkaidőben dolgozom egy felsővezetői-vezetői fejvadászatra specializálódótt cégnél, ahol mára egy kisebb csapat szakmai vezetése, tréningek tartása, illetve vezetői coaching, és karriertanácsadás tartozik hozzám.

A tanácsadási folyamat az a számomra azt jelenti, hogy a teljes odafigyeléssel fordulok a velem levőhöz egy biztonságos, megengedő és barátságos térben. Hiszem, hogy mindenki a saját életének a szakértője, és én nem azért vagyok, hogy tudjam a kizárólagos megoldásokat, utakat, hanem azért, hogy együtt felfedezzük, tudatosítsuk, és aztán használatba állítsuk azokat az erőforrásokat, amik odáig rejtve, vagy ignorálva maradtak, és amik magukban hordozzák a számára legmegfelelőbb megoldásokat, illetve emellett pedig szakmai tudásommal segítsem a megértést a viselkedés, reakciók felé.

Munkám során különféle élethelyzetekkel, sokféle emberrel találkozom. Mégis egy a közös bennük: foglalkoztatja őket a dinamika, ami szerint működnek, szeretnék magukat egy kicsit jobban érteni. Azt gondolom, ez egy csodálatos igénye a jelenkornak, és emellett egy nagyon fontos lehetőség is, hogy példát mutassunk egy következő generációnak - a tudatosság fogódzkodó a döcögősebb helyzetekben is. Legyen szó akár életvezetési kérdésről, vagy karrier megakadásról, akár egy súlyosabb krízisről, jól jöhet egy külső tükör, ami egy másfajta szempontot hoz be a képbe, de mégis partnerként végigkísér az úton.

Igyekszem ez lenni a klienseim számára.

Szakterületeim:

  • krízisintervenció, krízistanácsadás
  • általános életvezetési kérdések
  • kapcsolati elakadások (párkapcsolat, testvérkapcsolat, szülőkkel, gyerekekkel való kapcsolat)
  • mindennapi szerepeinkkel kapcsolatos nehézségek
  • karriert, szakmai utat érintő kérdések
  • vezetői coaching
  • család- és párterápia
  • serdülőkonzultáció
KOVÁCS-BOLYKI NOÉMI Klinikai szakpszichológus
Minden jog fenntartva 2022
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!