Kovács-Bolyki Noémi Klinikai szakpszichológus

Jelenleg nem tudok új klienst fogadni.

Mottó:

"A lelki egészség nem valami olyasmi, amit készen kap, vagy amire rátalál az ember. Sokkal inkább valami olyasmi, amit meg kell teremtenünk magunkban." (Thomas Stephen Szasz)


Képzettségek:

2011- Magyar Családterápiás Egyesület - Családterápia

2011-2017 SE-ÁOK - Klinikai és Mentálhigiéniai Szakpszichológus

2010-2011  Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület - Relaxáció

2004-2009 Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar - Pszichológus

Elérhetőségek: 

email: kovacsbolyki.noemi@gmail.com

telefon: 36709355394

Rendelés: LélekPont Pszichológiai Rendelő Biatorbágy/ Online

Kovács-Bolyki Noémi vagyok, klinikai szakpszichológus. 2020-tól működtetem a LélekPont Pszichológiai Rendelőt Biatorbágyon, ahol ma már szerteágazóan tudunk kollégáimmal segítséget nyújtani a hozzánk érkező kliensek számára.  2010 óta dolgozom pszichológusként, pályám kezdetétől dolgoztam gyerekekkel és családokkal (a IX. kerületi Pedagógiai Szakszolgálatnál),  felnőttekkel (a Lelki Egészségvédő Alapítványnál), idősekkel (a MAZS alapítványnál) Korábbi munkahelyeimen értékes tapasztalatokkal gazdagodtam, melyek nagyban hozzájárultak szakmai fejlődésemhez.  A szakmai életutam során a lelki folyamatok és az emberi viselkedés megértésében a mélylélektani elvek és a rendszerszemlélet formálták szakmai szemléletemet. Hiszem, hogy minden emberi működés megérthető és az értő - empatikus kapcsolódás mentén lehetséges a gyógyulás.  A hozzám fordulóknak szeretnék segíteni abban, hogy ki tudják fejezni érzéseiket, fel tudják ismerni problémáikat, megoldást találjanak dilemmáikra, gyógyuljanak lelki sebeikből, megértsék saját reakcióikat, élményeiket, tudatosabban, felelősebben és több örömmel éljék életüket. Segítséget nyújtok a testi és lelki problémákkal való megküzdésben, a fájdalmak elviselésében, az emberi kapcsolatok terén való eligazodásban, a családok egészségesebb működésében a pszichológiai tanácsadás és a pszichoterápia eszköztárával.  Terápiás munkám során leginkább felnőttekkel dolgozom, emellett fiatal felnőtteknek és kamaszoknak egyéni konzultációt és tanácsadást tartok. Párkapcsolati problémák esetén párkonzultációt és párterápiát is vállalok. Online formában is fogadok klienseket, áthidalhatatlan földrajzi távolságokból bejelentkezők számára lehet ez kényelmes forma (bel- és  külföldön élő magyar anyanyelvű kliensekkel dolgozom). Munkám során a szakmai etikai és jogi kereteket szem előtt tartom, nagy gondot fordítok a saját önismeretemre és szakmai szupervízióra, a folyamatos szakmai fejlődésre.

Amivel lehet hozzám fordulni:

  • felnőttkori hangulatzavarok (pl. depresszió), szorongásos zavarok, (pl.önértékelési zavarok, szociális szorongás, pánikzavar, alvási nehézségek, evészavarok), bizonyos pszichoszomatikus betegségek (pl. fejfájás, magas vérnyomás)
  • kamaszkori nehézségek (pl. beilleszkedési nehézségek, szorongás, hangulatzavarok),
  • kapcsolati nehézségek (párkapcsolat, szülő-gyerek kapcsolat, családi kapcsolatok),
  • szülői szerepekkel kapcsolatos nehézségek,
  • életvezetési nehézségek,
  • önismereti célú terápiát is vállalok.

Alkalmazott módszereim:

Szupportív (támogató) pszichoterápia

Alappszichoterápia

Párterápia, családterápia 

Autogén tréning, relaxáció

4 alkalmas serdülőkonzultáció

Tagságok:

Magyar Családterápiás Egyesület

Szakmai tevékenység:

2020-tól LélekPont Pszichológiai Rendelő - Biatorbágy

2010-2019 Lelki Egészségvédő Alapítvány - Budapest

2010-2021 Ferencvárosi Nevelési Tanácsadó - FPSZ XI. kerületi Tagintézmény

2012- 2018 MAZS Alapítvány - Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány

Adószám: 55881360-1-33

Működési nyilvántartási szám: 2051

KOVÁCS-BOLYKI NOÉMI Klinikai szakpszichológus
Minden jog fenntartva 2022
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!