LélekPont

Általános információk

Bejelentkezés

Szakembereinkkel való találkozáshoz előzetes időpont egyeztetése szükséges, melyet megtehehet központi e-mailben (lelekpontrendelo@gmail.com) vagy telefonon (06709355394), vagy a kollégák elérhetőségein hétköznapokon 9:00-18:00 között. Abban az esetben, ha kliens van nálunk, nem vesszük fel a telefont, később visszahívjuk.
Kérjük, hogy bejelentkezéskor röviden ismertesse, hogy milyen probléma megoldása érdekében keres segítséget, és az annak megfelelő képzettséggel rendelkező szakembert ajánljuk. Az első konzultáció időpontja várhatóan bejelentkezéstől számítva 1 héten belül várható, amennyiben van szabad kapacitásunk.

Online konzultáció

A személyes konzultáció mellett valamennyien dolgozunk online formában is, szolgáltatásaink így távolról érkező klienseink számára is elérhetőek. ( Az online konzultáció keretfeltételeiről a lap alján tájékozódhat.)

Időpont lemondás

A megbeszélt időpontot minimum 48 órával korábban ingyenesen lemondhatja. Amennyiben 48 órán belül mondja le az ülést vagy nem jelenik meg, úgy a kimaradt alkalom díját meg kell térítenie.

Időtartam

Egy egyéni ülés időtartama 50 percig tart, heti rendszerességgel. Késés esetén is a megbeszélt időpont végén fejezzük be az alkalmat.
Az ülések össz-száma függ a módszertől és a témától, így néhány alkalomtól kezdve pár hónapig terjedhet, melyről a folyamat elején közösen döntünk.

Terápiás keret

A terápiás keret biztonságot és kiszámíthatóságot nyújt. Megbeszélésük a harmadik vagy negyedik alkalom végén történik.

A terápiás keret elemei:

  • Cél, várható időtartam
  • Kliens teendői, munkamódja, otthoni feladatai
  • A szakember tennivalói
  • A terápia munkamódszere
  • A téri és idői körülmények: helyszínek, ülések száma, ülések gyakorisága
  • Az időpont lemondásának keretei, fizetés módja
  • Titoktartás: Minden a rendelőben elhangzó információ az orvosi titoktartás hatálya alá esik!

Az első találkozás a szakemberrel

Az előzetesen egyeztetett időpontban megbeszéljük a problémát, amivel kapcsolatban segítséget szeretne kérni, majd a következő két-három alkalom során még részletesebben körbejárjuk a témát az együttműködés céljának és kereteinek meghatározásához. Érdemes előre átgondolnia, hogy miért keres segítséget, mit vár a folyamattól és mit szeretne elérni. Fontos, hogy bár a pszichológus/mentálhigiénés tanácsadó, mint szakember van jelen, mégis mindenki a saját maga legjobb ismerője, szakértője, így alapvetően egy partneri viszonyról van szó. A pszichológus/tanácsadó kísérő a folyamatban, aki támogatja, előmozdítja a változást, de a tényleges lépéseket a kliensnek kell megtennie.

Várjuk szeretettel!

A LélekPont csapata


Lépjen velünk kapcsolatba

Lélekpont Pszichológiai Rendelő

2051 Biatorbágy, Bajcsy-Zsilinszky u. 3.

+36-70/9355394

lelekpontrendelo@gmail.com

LélekPont Pszichológiai Rendelő Biatorbágy

KOVÁCS-BOLYKI NOÉMI Klinikai szakpszichológus
Minden jog fenntartva 2022
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!