Felnőtteknek

egyéni pszichológiai konzultáció/tanácsadás/terápia/mentálhigiénés segítő beszélgetés

Életünk során gyakran kerülünk nehéz, megoldhatatlannak tűnő helyzetekbe, amikor úgy érezzük nem tudjuk legyőzni az akadályokat, hogy elfogyott az erőnk, nem találjuk a módját, hogyan haladjunk tovább az úton. Ezek a helyzetek magukban rejtik a változás lehetőségét, felhívják a figyelmünket a belső változtatás szükségességére, elindíthatnak minket a személyes fejlődés újabb ösvényén, azonban ezen az úton elindulni nem mindig könnyű, ehhez nyújthat segítséget egy megfelelő szaktudású szakember, aki támogató társ tud lenni a belső úton való elindulásban és haladásban.

Gyerekeknek és szüleiknek

egyéni pszichológiai konzultáció/nevelési tanácsadás

Bármennyire gondoskodó és odaadó egy szülő a gyermekeivel, sokszor adódnak olyan helyzetek, amikor eszköztelenné, tanácstalanná válunk gyermekünk viselkedésével, nevelésével kapcsolatban. A gyermekek fejlődése és személyiségének kibontakozása gyakran teszi szükségessé a nevelési módszerek rugalmas alakítását, a különböző életkori sajtosságok szerint, amelyben eligazodni nem mindig egyszerű. Ilyenkor fontos, hogy a szülő és a gyermek segítséget kapjon, hogy újra helyreálljon a mindenki számára harmonikus egyensúly.

Kamaszoknak 

egyéni pszichológiai konzultáció/tanácsadás/terápia

A serdülőkor a kamasz és a szülei számára is egy érzelmileg nagyon érzékeny időszak. A serdülő feladata az önállóság kialakítása, függetlenedés a szülőtől, a saját identitás kialakítása, a kortársak felé fordulás. A saját út megtalálása és a személyiség kibontakoztatása egyáltalán nem könnyű feladat, az érzelmi élet egyre intenzívebbé válása mellett sokszor nehéz eligazodni saját életünkben és továbbhaladni a felnőtté válás felé vezető úton.  Ebben a tovább haladásban segít a megfelelő szakember, aki felnőttként a kamaszkor sajátosságait figyelembe véve szaktudásával támogató módon van jelen a  konzultációs folyamatban és a terápiás kapcsolatban.

Pároknak

párkapcsolati konzultáció és párterápia

Párkapcsolati életünk során a különbőző párkapcsolati életciklusokban különböző kihívásokkal nézünk szembe - ilyenek a párrá válás, házasságkötés, az első gyermek születése, a gyerek(ek) cseperedésének időszakai, majd a gyerek(ek) kirepülése - melyek megfelelő megoldása után a következő szakaszba megújulva lépünk tovább, bármelyik életciklusban történhet azonban elakadás is, mely nehézkessé teszi a mindenki számára optimális egyensúly kialakítását. Ha úgy érezzük megfeneklett a kapcsolat, újra és újra ismétlődő megolhatatlan nehézségekkel küzdük előrelépés nélkül, segítséget kérhetünk problémáink tisztábban látásához, mely által közelebb kerülhetünk a valódi megoldáshoz. Ebben a továbbhaladásban segít a megfelelő terapeuta vagy terapeuta páros.

Csoportok számára

Szezonálisan csoportos folyamatokat is indítunk, melyet aktuálisan hiredtünk meg és kellő számú jelentkező esetén kerülnek megtartásra. Csoportjaink minimális létszáma 6 fő, maximális létszáma 8-10 fő. Aktualitásokról Facebook oldalunkon kaphat információt: LélekPont Pszichológiai Rendelő Biatorbágy.

Autogén tréning (relaxációs) csoport 

Várandós relaxációs csoport 

Pályaorientációs csoport kamaszoknak 


Lépjen velünk kapcsolatba!

Lélekpont Pszichológiai Rendelő

2051 Biatorbágy, Bajcsy-Zsilinszky u. 3.

+36-70-9355394

lelekpontrendelo@gmail.com

LélekPont Pszichológiai Rendelő Biatorbágy

KOVÁCS-BOLYKI NOÉMI Klinikai szakpszichológus
Minden jog fenntartva 2022
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!